[ad_1]
فراروـ با نزدیک شدن به ایام نوروز پخت انواع شیرینیهای خوشمزه خانگی رونق میگیرد. شیرینیهای خانگی مخصوص نوروز خشک، ریز و بسیار متنوع و رنگارنگ هستند. شیرینی سه آرد یا سه چارکی یکی از شیرینی های خشک و آردی مخصوص نوروز است که از ترکیب سه آرد گندم، آرد برنج و آرد نخود تهیه می شود و به همین دلیل طعم بسیار دلچسبی دارد.
به گزارش فرارو ، این شیرینی همچنین به خاطر داشتن آرد نخود در ترکیباتش بسیار نرم و لطیف است. در این مطلب طرز تهیه شیرینی سه آرد همراه با نکات مهم و فوت و فنهای مربوط به طبخ این شیرینی خوشم
مواد لازم برای تهیه شیرینی سه آرد
رد نخود: گرم
رد سفید شیرینی: ۵۰ گرم
رد برنج: گرم
ودر قند: گرم
روغن جامد یا روغن مخصوص شیرینی: ۲۵۰ گرم
پودر هل: ۱ قاشق چایخوری
وانیل: نوک چایخوری
شکلات تختهای برای تزیین: به میزان لازم
نکات مربوط به مواد اولیه
نکات مربوط به پودر قند
ودر قند باید حتماً از قند تهیه شده باشد. یعنی قند را پودر کرده باشد. اگر شکر را آسیاب کنید، هرگز به نرمی قند آسیاب نمی شود. ودر قند مرغوب پودر قندی است که به نرمی آرد باشد. توجه داشته باشید که داخل پودر قند بعد از مدتی که کیسه یا ظرف نگه دارید، ممکن است صاف شود. بنابراین از این که آن را به مواد شیرینی اضافه کنید، حتماً با گوشتکوب بکوبید و سپس الک کنید.
نکات مربوط به روغن
برای تهیه شیرینی آردی بهتر است از روغن های مخصوص شیرینی آردی استفاده کنید که به صورت حلبی در فروشگاه های فروش روغن موجود است و از آنها مخصوص شیرینی آردی استفاده کنید. در صورتی که به این روغن تخلیه، از روغن جامد نباتی استفاده کنید. مراقب باشید که هرگز از روغنهای صاف قنادی که در لوازم قنادیها موجود است، استفاده نکنید. یرا باعث خشکی بیش از حد شیرینی می شود. توصیه ما این است که اگر از روغن مخصوص شیرینی آردی استفاده کنید، حتماً از مخلوط روغن جامد نباتی استفاده کنید
نکات مربوط به هل
برای تهیه شیرینی حتماً از پودر هل سبز استفاده کنید. یرا نسبت به هل سفید عطر بیشتری دارد و برای تهیه دسر و شیرینی مناسبتر است.
زرز تهیه شیرینی سه آرد
ـ ابتدا روغن را روی شعله کم اجاق گاز قرار دهید تا آب شود. وقتی روغن ولرم شد، آن را داخل یک کاسه مناسب بریزید و وانیل و هل را به آن اضافه کنید.
ـ در مرحله بعد از پودر قند را کم کم به روغن اضافه کنید و با دست یا همزن دستی خوب هم بزنید تا پودر.
3 در این مرحله مخلوط سه آرد شیرینی، آرد برنج و آرد نخود را یک بار الک کرده، کم کم و طی سه مرحله به مخلوط پودر قند و روغن اضافه کنید. با دست همزمان هم بزنید تا آرد با روغن مخلوط شود. وقتی همه آرد را اضافه کرد، میبینید که خمیر کم میشود و این مرحله در تهیه شیرینی بسیار است. سعی کنید با کمک هر دو دست خمیر را به مدت ۵ دقیقه ورز بدهید تا جایی که به دست شما نچسبد و یا حالت. شکل نهایی خمیر به دست آمده باید منسجم باشد. اگر خمیر به دستان میچسبید، کمی دیگر آرد را به آن اضافه کنید. سپس روی خمیر را با کیسه فریزر بپوشانید و آن را به مدت چهار تا پنج ساعت در محیط آشپزخانه تا.
ـ بعد از اینکه خمیر ساکن کرد، آن را توی کاسه بریزید و دوباره چند دقیقه ورز بدهید. حالا می توانید خمر را روی یک سینی پهن کنید و با قالب بخصوص شیرینی های ریز قالب بزنید یا اینکه از خمیر بردازه گردو بردارید و کک دستتان را گرد کنید; سپس با یک چیز گرد وسط آ ن را فشار دهید تا حفره کوچکی درست شود. شیرینیهای قالب زده را داخل سینی فر و به فاصله از هم بچینید و سینی را در فر ۱۷۰ درجه سانتیگراد به.
ـ وقتی شیرینی پخت و سینی را از خارج کردید، آن را در یک جای خنک و تا زمانی که شیرینی می کنید. وان ممکن است توی دستتان له شوند. وقتی شیرینیها کاملاً خنک شدند، با کمی شکلات تختهای آب روی آنها را به دلخواه تزیین کنید. نوش جان.
ـ این مقدار از مواد حدود نیم کیلو شیرینی سه آرد به شما میدهد. در صورتی که قصد دارید از این شیرینی بیشتر استفاده کنید، مواد را به نسبتی که گفته شده است تهیه کنید
[ad_2]