[ad_1]
برترین ها: شاید برای شما هم پیش آمده باشد که دقیقاً میهمان باشد، برنجتان بسیار نرم ش. در این واقعیت اگر زمان کافی داشته باشید می توانید سریعاً به درستی برنج جدید وارد شوید و یا با آن برنج یک غذای جدید مانند (کبه عربی، سوپ، آش، شیربرنج، کوکو و …) را درست کنید. اما وقتی مهمان داشته باشید و وقت کافی برای درست کردن برنج دیگری نداشته باشید، حتما حسابی از اش اش
همینجاییم می شود فهمید وقتی برنج می توان گفت، دیگر نمی توان آن را به حالت قبل برگرداند، اما می توانم با راهکارهایی باعث شود که ظاهر برنج بهتر باشد و دیده شود. در ادامه ۱۰ راهکار که در وبسایت دلبرانه در جهت بهبود برنج شکسته شده است را میخوانیم تا ش.
. برنج را خیلی هم نزنید
یادتان باشد اولین نکته این است که از هول این است که ببینید برنج چقدر شفته و نرم شده شروع کنید که با کفگیر زدن به برنج و هم زدنش چرا که این کار بدتر دانه های پلو را خرد کرده و باعث خمیرتر شدن برنج می شود.
. برنج را آبکشی کنید و روی آب سرد بریزید
اگر برنج هنوز آب دارد، ولی نرم شده (حالا چه برنج کته، چه برنج آبکش) سریع آن را درون آبکش خالی کرده و آن را با آب سرد یا بهتر بگویم آب یخ شست و شو دهید. این کار باعث میشود لعاب اضافه شود در حالی که آب سرد میشود برنج نرمتر از این شود.
. ته دیگ بیاندازید
اگر برنج شده حتما ته آن ته دیگ بیاندازید (مثلا از ته دیگ نان یا سیب زمینی استفاده کنید) تلش به این صورت اگر کسی کمتری برنج داشته باشد (به خاطر نرم و خمیری بودن آن) میتواند کنار غذا از ته ده باشد. به علاوه یک ته دیگ طلایی جذاب نظر مهمان ها را از نرم شدن برنج کمی پرت می کند.
. به برنج روغن بدهید
شاید شما برای سلامتی و رژیمی بودن برنج معمولاً به آن روغن اضافه می شود، اما وقتی برنج شفته لازم است حتماً به روغن برنج یا کره اضافه کنید، چرا که روغن باعث می شود دانه های برنج از هم جدا شوند و دیده شوند. می شوند، این کار وقتی برنج نرم می شود به بهبود ظاهر پلو شما کمک زیادی می کند پس حتما این کای را انجام دهد. حتی اگر برنجتان نسبت به معمول کمی چربتر باشد. اما حواستان باشد هنگام داغ کردن روغن آن را نسوزانید، چون وقتی به برنج اضافه کنید بوی بدی ایجاد کنید.
. به برنج به هیچ عنوان آب اضافه نکنید
بعضیها عادت دارند وقتی پلو را بارند کمی آب (معمولا نصف استکان) آب به کناره آن را اضافه کنند. این کار را وقتی برنجتان شده است به هیچ عنوان انجام نشده است. را که ما الان باید همه تلاشمان را بکنیم آب را اضافه کنیم تا خمیرتر نکند این که به آن باشد.
. درقابلمه را باز کند
بله میدانم شما عادت دارید برای پختن پلو در قابلمه را کیپ کنید یا حتی از دم کنی استفاده کنید تا برنج حسابی بخار بیافتد، اما حالا باید برعکس این کار را انجام دهید. دقت کنید وقتی برنج بخار بیافتد و در قابل بسته باشد، بخار آب به صورت قطرههای آب به دخم پلو شود. س در قابلمه را باز یا نیمه باز آخر تا آبش تا قطره تبخیر شود. نگران پخته شدن برنج نباشید، چون همین حالا هم برنج شما خیلی پخته شده است!
. از دم کنی استفاده نکن
مواردی که در بالا گفتیم استفاده از دم کنی برای بخار افتادن به برنج است، ولی حالا که ما میخواهیم آب برنج تبخیر بهتر است نه تنها از دم کنی استفاده نکنیم بلکه در قابلمه را هم نبنیدیم و بگذاریم آبش کاملا تبخیر شود.
. شعله را بیشتر کنید
بیشتر کردن شعله باعث میشود آب اضافی در برنج تبخیر شود و کمی خشکتر شود و ظاهر شود اش بهبو. اما دقت کنید که این کار باعث سوختن و جزقاله شدن برنج نشود. اینطوری شما یک برنج شفته با بوی سوختگی دارد و مشکلتان دو برابر خواهد شد.
. وقتی برنج آماده شد را خاموش کنید و اجازه دهید کمی سرد شود
منظورم این نیست که برنج را سرد و یخ سرو کنید بلکه همین که چند لحظه اجازه دهید بخار برنج خارج شود.
. برنج را قالبی سرو کنید
مکانهایی که میدانید برای سرو قالبی برنج لازم است کمی برنج نرمتر برداشته شود پس میتوانید به این بهانه که میخواستید برنج را در قالبهای آماده کنید (قالبهای گرد، قلب ف گل و …) اجازه دهید کمی نرمتر شود.
اگر شما هم تجربهای در نجات دادن برنج دارید، با ما به اشتراک بگذارید.
[ad_2]