زرز تهیه سالاد پنه مرغ با سس آلفردو

[ad_1]

مجله افقکوروش: سالها پیش و درست از اواسط قرن بیستم یک سرآشپز ایتالیایی به نام آلفردو اقدام به تهیه نوعی پاستای پنه با سس مخصوص کرد و طعم لذیذ آن غذا باعث شد تا این پاستا با نام این سرآشپز ثبت شود و به یک غذای معروف و خوشمزه برسد. در دنیا تبدیل شود. قبل از اینکه با طرز تهیه پاستا پنه مرغ آلفردو با سس آلفردو آشنا شوید، بهتر است بدانید که پنه به نوعی پاستای لوله ای شکل گفته می شود که به شکل های مختلف طبخ می شود.

برترین نوشته: اینستاگرام حتی از سیمای سلیمانی هم می‌ترسد!

اما شاید معروف‌ترین طعمی که همه ما از پنه می‌شناسیم، همراه با سس آلفردوی مخصوص باشد. یک غذای سریع و خوشمزه که یک نوع سالاد ماکارونی است و بافتی خامه ای دارد و می توانم آن را تهیه کنم. در این مطلب می‌توانید طرز تهیه پاستا پنه مرغ آلفردو با سس آلفردو را بخوانید.

نکات طرز تهیه

. برای اینکه سالاد آبدارتر و خوش طعم‌تری داشته باشید، می‌توانید به جای سینه مرغ از ران مرغ استفاد.

. سیر عامل در خوشمزه شدن پاستا پنه دارد، اما اگر بوی سیر را دوست دارم، می‌توان از کمی اک

. به جای شیر معمولی، می توانید از شیر بادام استفاده کنید.

. اگر به جعفری تازه دسترسی پیدا کنید، می‌توانید از جعفری خشک استفاده کنید.

. برای خوش طعم شدن پاستا پنه می توانید آن را در آب مرغ یا آب گوشت بجوشانید.

. اضافه کردن مقدار مارچوبه به سس باعث خوش طعم شدن سالاد می شود.

. برای خوشمزه‌تر شدن پاستا پنه می‌توانید سبزیجاتی مثل قارچ، کلم بروکلی، گوجه گیلاسی، زیتون و نخ را بخورید.

. می‌توانید به جای پنیر پارمزان از پنیر چدار یا موزارلا استفاده کنید.

. استا پنیر را بعد از آماده شدن سرو کنید تا غلطت سس و پنیر پاستا مناسب باشد.

مان تقریبی پخت: ۱۵ دقیقه آماده سازی / ۲۰ دقیقه پخت غذا

مواد لازم برای تهیه سس آلفردو

  • :ره: ۲ قاشق غذاخوری
  • :رد: ظرف غذاخوری
  • سیر: ۳ حبه خرد شده
  • شیر: فنجان
  • ریحان خشک: نصف قاشق چایخوری
  • :ویشن: نصب قاشق چایخوری
  • پنیر پارمزان خرد شده: نصف لیوان دسته‌دار فرانسوی
  • نمک و فلفل: یک قاشق چایخوری

مواد لازم برای تهیه پاستا پنه مرغ آلفردو

  • سینه مرغ مربعی خرد شده: نیم کیلو
  • :ره: ۲ قاشق غذاخوری
  • :ویشن: نصف قاشق چایخوری
  • ریحان خشک: نصف قاشق چایخوری
  • نمک و فلفل: یک قاشق چایخوری
  • استا پنه پنجاه پخته شده: ۴ گرم
  • جعفری تازه: ۴/۱ لیوان دسته‌دار فرانسوی
  • نیر پارمزان: ۴/۱ لیوان دسته‌دار فرانسوی

زرز تهیه

مرحله اول: یک ماهیتابه را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید تا گرم شود، سپس کره را به آن اضافه کنید و تکه های مرغ را اضافه کنید. مقداری آویشن، ریحان و نمک و فلفل را برای مزه دار کردن مرغ به آن اضافه کنید و حدود 8 تا 10 دقیقه. بعد از مرغ‌ها را خارج کنید و در ظرفی ریخته و کنار بگذارید.

مرحله دوم: برای درست کردن سس آلفردو کمی کره داخل همان ماهیتابه بریزید و سیر خرد شده را به آن اضافه کنید. ند دقیقه سیر را تفت دهید و نیمی از آرد را به ماهیتابه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا ترکیب شود و. شیر را کم به آردها اضافه کنید و خوب هم بزنید تا سس غلیظ شود. مقداری آویشن، ریحان و نمک و فلفل به سس اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله سوم: زمانی که سس کمی غلیظ شد، پنیر پارمزان را به آن اضافه کنید و مخلوط را خوب هم بزنید تا پنیر کامل شود. حال سس آماده شده را روی پاستا پنه بریزید و مرغ را هم به آن اضافه کنید و به خوبی هم بزنید. اگر دوست دارید می‌توانید در این مرحله مقداری قارچ، کلم بروکلی یا سبزیجات پخته شده هم به پاس اضافه شود. در انتها پنیر پارمزان رنده شده و مقداری جعفری روی پاستا بریزید و خوب هم بزنید و از طعم لذیذ اید.

[ad_2]

John Warren

طرفدار پرشور وب. خالق تایید شده مبشر اینترنتی آزاد. برگزارکننده برنده جایزه گیمر. زامبی مادام العمر.

Your Guide to Money Exchange in Coquitlam
Your Ultimate Guide to Currency Exchange Coquitlam
معرفی مجله و سایت آسمونی: دنیای اطلاعات و سرگرمی
Understanding Currency Exchange in Port Moody: A Comprehensive Guide
Exploring Money Exchange in Vancouver: A Comprehensive Guide
Fast and Reliable Money Exchange in Burnaby: Your Go-To Solution
تماس با ما