ناامید کننده ترین بخش داشتن یک ماشین الکتریکی برای بسیاری این است که چقدر طول می کشد تا باتری شارژ شود. به خصوص زمانی که در یک سفر طولانی هستید.
به گزارش همشهری آنلاین و به نقل از پروفسور فایندز، پیشرفت اخیر در توسعه فناوری باتری، اما می تواند آن را تغییر دهد. دانشمندان دانشگاه علم و فناوری پوهانگ در کره جنوبی در حال توسعه یک ماده آند جدید هستند که می تواند یک وسیله نقلیه الکتریکی (EV) را در کمتر از 6 دقیقه شارژ کند. در حالی که اکنون شارژ کامل یک EV می تواند تا 10 ساعت طول بکشد.
به همین دلیل، در سال های اخیر، سازندگان برای ایجاد گزینه هایی با هم رقابت می کنند که این روند را به چند دقیقه کاهش دهد.
یک تیم کره ای به سرپرستی پروفسور Won Bae Kim از یک روش خود هیبریداسیون جدید برای سنتز نانوصفحات فریت منگنز که به خاطر ظرفیت استثنایی ذخیره یون لیتیوم خود شهرت دارند، استفاده کردند.
با افزایش سطح مواد آند، آنها امکان جابجایی تعداد زیادی یون لیتیوم را به طور همزمان فراهم کردند و در نتیجه سرعت شارژ را به میزان قابل توجهی بهبود بخشیدند. نتایج تجربی نشان داده است که باتری با ظرفیت مورد استفاده در خودروهای برقی فعلی تنها در 6 دقیقه به طور کامل شارژ و دشارژ می شود.
این تحقیق پتانسیل افزایش قابل توجهی چگالی انرژی باتریهای لیتیوم یونی را با معرفی مواد آندی با ظرفیت بالا دارد و در نتیجه برد رانندگی خودروهای الکتریکی را افزایش میدهد. پروفسور سوجین پارک یکی از دانشمندان این تحقیق می گوید: ماده آند سیلیکون به طور بالقوه می تواند مسافت رانندگی خودرو را حداقل 10 برابر افزایش دهد.
این پیشرفت آینده خودروهای الکتریکی را نوید می دهد و آنها را برای استفاده روزمره راحت تر و کارآمدتر می کند. با سرعتهای شارژ سریعتر، میتوان مانع پذیرش خودروهای الکتریکی به میزان قابل توجهی کاهش داد و راه را برای یک سیستم حملونقل سبزتر و پایدارتر هموار کرد.
این تحقیق برجسته، دری را برای پیشرفتهای بیشتر در فناوری باتری باز میکند و گامی مهم در سفر به سوی آیندهای با برق پاک است. با ادامه نوآوری و سرمایه گذاری در راه حل های انرژی پایدار، هر روز به ایجاد دنیای سبزتر نزدیک می شویم.